За нас

Кои сме ние?

Централна билкова аптека е създадена от магистър-фармацевт Цветана Ангелова, основала и ръководила първата билкова аптека в България преди повече от 50 години, която за времето си е била единствена.
Със специалност по фармакогнозия и в сътрудничество с екип от лекари, работили във фитотерапевтичния център, който съществувал тогава, тя допринася за развитието на фитотерапията в България.

След 1989 година магистър-фармацевт Цв. Ангелова открива своя семейна аптека, в която продължава да работи с рецепти, разработени от този център и такива, утвърдени от Министерство на здравеопазването. Аптеката разполага със специализирана медицинска литература като фитотерапевтични рецептурници издание на Медицинска академия, в които са събрани рецепти за различни проблеми на всички органи и системи на човешкото тяло.

Днес аптеката се ръководи от магистър-фармацевт Мария Ангелова, а на разположение на клиентите за въпроси и консултации е д-р Елисавета Консулова.

Аптеката е в партньорство с фармацевтичния факултет и всяка година студенти от факултета провеждат своя стаж и обучение при нас. Високото качество на обслужването е наша запазена марка и целият ни екип работи усилено, за да могат нашите клиенти да се чувстват сигурни в своя избор.

Числата говорят сами за себе си!

200 +
Подбрани продукта
+
Години опит
+
Вида билки
5/5
Доволна съм от аптеката - търсените от мен билки бяха налични (проверих предварително по телефона) и бях обслужена с внимание и търпение.
Мила Костова

Сертифицирани продукти

Ние се занимаваме с различни качествени билкови продукти!

Обади се